dineetje “met handicap”

Binnenkort krijgen we eters, ben nu bezig met het menu.
Eén van de gasten moet afvallen (nou ja misschien moeten er wel meer, maar hij dóet ’t tenminste) en wil koolhydraten-arm eten.
Daar wil ik dan wel rekening mee houden, maar ik wil óók wat lekkers op tafel zetten!

schoongemaakte haring met uitjes

Dus heb ik het volgende bedacht:

Vooraf: diverse vishapjes, zoals gerookte zalm of gravad lachs, Hollandse garnalen, paling, gerookte heilbot of forel. Met wat sla en toast (die hij dan kan laten liggen). Eenvoudig en makkelijk, maar altijd lekker.

Hoofdgerecht: Gehaktomelet (recept volgt) met pindasaus, salade en brood (wat hij wederom kán laten liggen).

Dessert: fruitsalade, eventueel met wat likeur en clotted cream.

Zo kan hij zelf kiezen wat hij mee wil eten of wil laten staan, ook zonder toast en brood lijkt het mij een volwaardige maaltijd.
Wordt vervolgd…

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s