Frittata (Italiaanse omelet)

De Italiaanse manier is zoveel makkelijker dan in de koekenpan, niks gedoe met omdraaien enzo.

frittata met brood & sla

De basis: voor 2 personen 4 eieren en 1,5 dl. melk en (uiteraard) peper&zout loskloppen.

De vulling: in feite alles wat je lekker vindt! In elk geval gefruite ui en gehakte peterselie, verder courgette, paprika, doperwten, champignons, artisjokken, ham. Alle restjes groenten en vlees kunnen er in.

Het bakken: in een ingevette vierkante ovenschaal van ca. 20×20 op 180 gr.C 20 tot 30 minuten.

Serveren met brood en sla. Eet smakelijk!

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s