Gestoofde vis

Ik vond laatst nog een bak visbouillon in de vriezer, over van een andere visschotel. Meestal maak ik een grotere hoeveelheid court bouillon, om de helft in te kunnen vriezen. Nu heb ik het gebruikt om een moot kabeljauw in te stoven, met wat takjes dille.
Van de rest heb ik de saus gemaakt, met boter & bloem, daar ook wat (nu fijngehakte) dille door en een klein bekertje room en op het laatst een ons(je) Hollandse garnalen – bestaan er dan andere? Hollandse zijn de lekkerste!
Geserveerd met tagliatelle en broccoli.

marktkraam met garnalen (in soorten)

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s