Groententaart (tompouce)

bakken groenten op de markt

Laatst had ik zin in groententaart, maar niet zo’n zin in deeg maken. Dus bedacht ik het volgende experiment:
Vier vellen bladerdeeg (uit de vriezer) uitgerold en in twee vierkanten gesneden. Die volgens de gebruiksaanwijzing gebakken. Vervolgens horizontaal doormidden gesneden en er een soort tompoes van gemaakt.
Inmiddels had ik ui, paprika en knoflook gebakken (met de groenten kun je natuurlijk experimenteren, maar neem niet te “natte” soorten, zoals tomaat, dat doorweekt je bodem). En had ik kaassaus gemaakt. Groenten tussen de twee lagen bladerdeeg en de saus erover.
Variaties genoeg mogelijk, met zo’n hartige “tompouce”.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

2 gedachten over “Groententaart (tompouce)”

  1. Je kunt uiteraard ook variëren door de groente te vervangen door pudding en het geheel af te maken met een laagje glazuur bovenop. Niet zo verschrikkelijk origineel, maar toch ook wel lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s