Gevulde kipfilet

Ik las laatst een recept waarin kipfilet gevuld werd met mozzarella & mosterd. Dat leek mij geen goede combinatie. Op zich is kipfilet gevuld met kaas (en een plakje spek er om heen gewikkeld) wel lekker. Maar mozzarella is een veel te ‘zachte’ smaak om met mosterd te combineren. Dus heb ik de volgende twee variaties bedacht:- de mozzarella met pesto
– de mosterd met belegen kaas

gevulde kipfilet
gevulde kipfilet

Werkwijze is in beide gevallen uiteraard hetzelfde.
Snijd de kipfilet zover mogelijk in en vul met de ene dan wel de andere vulling. Wikkel er enkele plakjes ontbijtspek omheen. Leg in een ingevette ovenschaal en zet 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op zo’n 200 graden. Een paar minuten voor ze klaar zijn een takje cherrytomaatjes erbij leggen.

Ik had de fout gemaakt om de tomaatjes er direct bij te leggen, maar dan worden ze veel te gaar… zeg maar een takje tomatensaus  ;-)

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s