Tricolore

Italiaanse vlag

Tomaat, mozzarella en basilicum. Zou het toeval zijn dat de kleuren van de Italiaanse vlag zo’n goeie combinatie zijn? En je kunt er zoveel kanten mee op:
voorgerecht: plakken tomaat en mozzarella dakpansgewijs in een cirkel op een bordje leggen. Bestrooien met  grofgesneden basilicum, peper/zout en olijfolie.
salade: blokjes tomaat en mozzarella en verder eigenlijk gewoon hetzelfde. Lekker én feestelijk.
borrelhapje: kerstomaatje, blaadje basilicum, mini mozzarella bolletje op een cocktailprikker. Bestrooien met peper/zout & olijfolie. Serveren met een servetje, vanwege de olie die er af kan druipen!
Of een torentje: rond toastje (’t lekkers natuurlijk van zelf geroosterd witbrood), plakje tomaat, blaadje basilicum, plakje mozzarella, eventueel herhalen. Verder natuurlijk peper/zout & olijfolie.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s