kalfssoep

En waar heb je dan trek in als je je eens niet zo lekker voelt? Echte soep, van echt vlees getrokken. Gelukkig stond er nog wat in de vriezer.
De slager heeft namelijk niet altijd kalfsgehakt, dus als dat er is: een kalfsschenkel trekken met wat groenten en kruiden. Dan balletjes erbij, en heel dun gesneden prei en vermicelli.
Wil je de soep mooi helder houden, kook dan alles apart – je weet wel, als je pasta (wat vermicelli tenslotte ook is) afgiet, is het water erg troebel, en dat wil je niet in je soep. Dus de balletjes en vermicelli apart koken en gaar toevoegen. De prei als laatste, heel dun gesneden is dat gaar voordat je ’t weet. Dus ook beter niet meevriezen, maar per keer toevoegen.

pan soep

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s