vis met pasta

viskraam

Bij elke visboer zie je tegenwoordig wel gemengde visblokjes liggen. Een makkelijk product, want als je vraagt om 50 gram van dit en 50 gram van dat, wordt je visboer ook niet blij van. Deze keer was het een mengsel van zalm, kabeljauw, victoriabaars en tilapia.
Met een zak gesneden groente (bijvoorbeeld Chinese mix, met o.a. koolbladeren) roerbak je de vis. Room en saffraan toevoegen, peper&zout natuurlijk niet vergeten en laten garen. Ik heb er op het laatst nog een onsje Hollandse garnalen (van die kleine grijzige, de allerlekkerste, als zien die grotere roze garnalen er mooier uit, ’t gaat bij lekker eten toch om de smaak!). Met pasta of rijst en een salade een lekkere, makkelijke en vooral snelle maaltijd op tafel.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s