Restaurant de Posthoorn Monnickendam

restaurant de Posthoorn

Een 5-gangen verrassingsmenu met wijnarrangement. Voor de BOB hebben ze speciaal een chauffeurs-arrangement: halve glazen, heel handig. Toch het idee dat je mee kunt doen en 2(,5) glas moet kunnen.
En ’t menu: vissoorten waarvan wij vroeger zeiden ‘da’s voor de kat’, zoals koolvis, rode poon en spiering. Maar dan wel zó bereid dat het werkelijk gaat om de manier waarop het is klaargemaakt en het niet alleen dure ingrediënten hoeven te zijn.

Verder was ’t niet veel van de week, helaas, soms zijn er van die dagen dat je gewoon niet aan koken toekomt: diepvriespizza, chinees afhalen, zelfs soep uit blik.
Kan me nu al weer verheugen op de komende weekenden, dan is er weer vaker tijd om rustig boodschappen te doen, de winkels puilen binnenkort (in de decembermaand) weer uit van de luxe artikelen, die je de rest van het jaar niet ziet. Want ik tegenstelling tot de Posthoorn, ben ik nou ook weer niet zo’n kok, dat ik altijd van eenvoudige ingrediënten wat feestelijks kan maken.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s