Klassiek borrelhapje

Soms kom je ineens zo’n lekker jaren-60 receptje tegen, waarbij je denkt: Ohh Jaa, dat maakten we toen… en dat vonden we al heel wat…

flessen-2Neem een bakje naturel roomkaas, bijvoorbeeld Philadelphia en laat dat op kamertemperatuur komen (anders kun je het niet goed verwerken). Snijd een paar zure augurkjes, een eetlepel kappertjes en een halve appel (bijv. een Granny Smith) in heel kleine blokjes en  roer dat door de roomkaas. Eet inmiddels de andere helft van de appel zelf op.
Laat de slager de ham ietsjes dikker snijden dan gewoonlijk. Doe wat vulling in een plak ham en rol op.
Doe er dan folie stijf omheen. Laat de rolletjes eerst opstijven in de koeling en snijdt ze daarna in stukjes.
Prikkertje erin, lekker drankje erbij en laat nu het weekend maar beginnen…

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s