Gegrilde vis met polenta

… en pittige tomatensaus.

salade
salade

Kook de polenta van te voren, stort op een bord of in een schaal, zodat je een laag hebt van zo’n 2 cm. dik en laat helemaal afkoelen. Steek met een vorm of glas rondjes uit de koude polenta.
Maak van een basistomatensaus een lekkere pittige saus: fruit sjalotjes met knoflook en spaanse pepers, doe er wat ansjovis bij (die is zo vet dat ze vanzelf smelt in de pan), de tomatensaus erbij… et voilá… uw saus is gereed.
Grill of bak een mooie moot witvis en de polentarondjes.
Eventueel een salade of andere groente erbij. Bijvoorbeeld courgetteplakken, kunnen ook op de grill.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Een gedachte over “Gegrilde vis met polenta”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s