Macaroni met brie uit de oven

Een eenvoudig en snel recept dat ik ooit uit een blaadje knipte… Maar toen ik het klaar wilde gaan maken, leek het toch ineens wel érg eenvoudig. Dus, wat gaan we toevoegen?
’t Origineel: schep enkele tomaten in blokjes door de gare macaroni, zout&peper (uiteraard), doe in een ovenschaal en bedek met plakken camembert. 20 minuten op 180 graden. Met een groene salade.
Wel, dacht ik, daar gaan we een teentje knoflook aan toevoegen en wat verse gesneden kruiden (Italiaanse mix: rozemarijn, thijm, salie en oregano). Dat kikkerde al heel wat op. Volgende keer kan er ook nog een gebakken uitje door.
De groene salade oké, met een pittige dressing: olie, azijn, peper&zout, gemberstroop en spaanse peper.
En, oh ja, ik vind brie lekkerder dan camembert, maar dat is persoonlijk.

kruiden hakken met wiegenmes
kruiden hakken met wiegenmes

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s