Visschotel

Makkelijk, gezond en lekker.

Viswinkel Zeedijk Amsterdam
viswinkel Zeedijk Amsterdam

Leg een moot kabeljauw in een ingevette ovenschaal.
Hak een tomaat fijn, wat zwarte olijven, kappertjes (zure of zoute), teentje knoflook, een uitje, peterselie en wat citroenrasp en -sap.
Niet al te fijn, het moet geen saus worden.
Bedek de vis daarmee.
Vergeet de peper&zout niet.
Met aluminium folie afgedekt 20-30 minuten in een hete oven.
Serveren met gekookte aardappelen of rijst en doppertjes.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s