weer eens makkelijk met vis ;-)

het avondeten
het avondeten
soms wordt er wat groters gevangen
soms wordt er wat groters gevangen
broodje vis, lekker!!
broodje vis, lekker!!
snoer & haakjes verward in de touwen
snoer & haakjes verward in de touwen
ssers op de Galatabrug
vissers op de Galatabrug

Kook pasta in zeer ruim water en doe er enkele minuten voor het einde van de kooktijd – 4-5 minuten – wat groene groenten (broccoli, peultjes, boontjes, erwtjes, groene asperges) bij. ’t Gaat later toch door elkaar, dus waarom de moeite nemen er een aparte pan voor te gebruiken.

Giet pasta en groenten af en vermeng met wat roomkaas & fijngesneden dille.

Serveer met een mooie moot gegrilde of gestoofde vis.

De foto is genomen vanaf de Galatabrug in Istanbul, de vissers daar zijn wel sportvissers, maar er wordt niks teruggezet, ’t is toch altijd handig/lekker als avondmaaltje (het meest dat er gevangen wordt zijn sardines & ansjovis). Deze brug verbindt trouwens niet Europa & Azië, maar het oude deel (de Gouden Hoorn) en het nieuwe(re) deel van de Europese kant van Istanbul.

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Een gedachte over “weer eens makkelijk met vis ;-)”

  1. Hoi Ada,

    Vandaag voor het eerst zelf pesto gemaakt. Was niet al te moeilijk, maar het is natuurlijk niet zoals je het in de winkel vindt: iets grover van structuur, en nog wat melig van textuur. Maar een scheutje extra olijfolie heeft dat al grotendeels verholpen. Ik zou haast zeggen: kom een keertje proeven ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s