op de valreep… hartige hap voor oudejaarsavond

Na een hele avond oliebollen & appelflappen, wil je bij de champagne wel iets hartigs…

Het volgende is makkelijk klaar te maken:

Neem een of meer voorgebakken stokbroden en snij die in de lengte in tweeën.
Beleg elke helft met tomatensaus, blokjes ham en geraspte kaas (of met wat je zelf lekker vindt, variaties genoeg mogelijk) en bak het af volgens de gebruiksaanwijzing. Tijd & temperatuur zijn naar mijn ervaring ongeveer even lang als het stokbrood alleen (dus gewoon wat op de verpakking staat).

Eet smakelijk!
Goede jaarwisseling & alle goeds voor 2015!

pizzastokbrood in de oven
pizzastokbrood in de oven
pizzastokbrood voorbereiden
pizzastokbrood voorbereiden

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s