Suggesties voor pasen

Misschien een beetje laat… ;-)

Maar dit is waar ik een voorjaarsgevoel van kreeg, zaterdag & gister.

Varkenshaasje met brie, omwikkeld met pancetta
Geserveerd met broccoli & gebakken aardappeltjes.

Groene asperges, eiersalade, mootje warmgerookte zalm
& (de andere helft van de) aardappeltjes, wederom gebakken.

Snij de varkenshaas overlangs net niet helemaal door, leg er een flinke plak brie in en omwikkel stevig met pancetta of rookspek. In een ingevette ovenschaal, 45 minuten op 180 graden.

Maak een eiersalade van eieren… ha ha, waarvan anders… met mayonaise, gesnipperde bosui, peterselie en peper/zout. Kook de asperges – groene hoeven niet geschild – beetgaar en maak de moten zalm eventjes warm (niet té, dan garen ze verder, alleen even de kou eraf, gewoon in de microwave).

groene asperges met eiersalade en warmgerookte zalm
groene asperges met eiersalade en warmgerookte zalm
varkenshaas met brie en pancetta, broccoli, gebakken aardappelen
varkenshaas met brie en pancetta, broccoli, gebakken aardappelen

Gepubliceerd door

adavanderlindenculiblog

Liefhebber van lekker eten en koken (uit en/of thuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s